Следвайте Гласове в ТелеграмПри преговорите за правителство няколко дни спорът беше

...
Следвайте Гласове в ТелеграмПри преговорите за правителство няколко дни спорът беше
Коментари Харесай

Борисов: Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега са изпаднали дори от листите ѝ

Следвайте " Гласове " в Телеграм

При договарянията за държавно управление няколко дни разногласието беше за Тагарев. Петков споделяше " Това е нашето знаме, Тагарев ". Сега това тяхно знаме даже го няма в листите. Гледам, и Рашков го няма, които значи, че тези основни персони са изпаднали. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с деятели в столичния квартал " Младост ".

" Хората желаят да се успокои ръководството, политическата класа да си седне на столовете и да прави това, за което ѝ се заплаща посредством дотациите. Днес финализирахме програмата си, с доста нововъведения и доста неща за градовете са заложени вътре. То е ясно, че различен с изключение на ГЕРБ не може да го направи. Във финансите злополуката е голяма, парите ги няма. Плащаха се пенсии от заеми. Ние ще продължим да изпълняваме този ангажимент, тъй като сме систематична партия, а поетите задължения би трябвало да се съблюдават ", разяснява още водачът на ГЕРБ.

„ В този регион, когато станах кмет, имаше плевели, а коне и магарета пасяха към Околовръстното. Всичко беше задръстено от морги, автокъщи и строителни материали. А в този момент, когато минеш по Южната дъга, все едно си в различен град ", спомни си водачът на ГЕРБ и описа по какъв начин техниката от Южната дъга е била готова да отиде на Околовръстното при " Цар Борис III ", с цел да се приключи пръстенът.

" Ще споделя нещо доста персонално. Рядко подвигам на чужд номер. Бях в среща един път и подвигнах и от другата страна беше кметицата на " Младост " от пандиза в Сливен. От всичките единствено аз съм ѝ вдигнал. Защото е майка, тъй като има дете. Да видите какви хора са ", разкри той.

" Бойко Рашков и ген. Атанасов не са водачи на листи. При договарянията за държавно управление разногласието беше за Тагарев. Петков споделяше, че той е знамето на " Промяната ", а в този момент това тяхно знаме го няма в листите. Няма ги и други лица. Хората стартират да проглеждат ", съобщи Борисов.

" Имаме финализирана доста съвременна стратегия - с доста нововъведения и доста нови неща, които може да създадем за градовете ", акцентира водачът на ГЕРБ. " Във финансите злополуката е огромна, парите ги няма. Даваха се пари на пенсионерите от заеми ", сподели той.

" В предходният кабинет, който оглавявах, заварих 34% контрабанда на цигари и я сведохме до 2%. Е, по какъв начин няма да ни ненавиждат контрабандистите, по какъв начин няма да желаят да ни арестуват? Но Господ е обективен и може да забавя, само че не не помни ", разгласи ръководителят на ГЕРБ.

" Промяната не е фойерверк, който да си закачиш на ревера, а визия и доста работа ", сподели Йорданка Фандъкова, като акцентира, че тази дума не я е чувала скоро. Сега в общината имало единствено битка за постове, сподели Фандъкова и изясни по какъв начин стартиран от нея порект е оскъпен с 2 милиона и са отишли единствено да се снимат там съперниците им.

Лидерът на ГЕРБ е безапелационен, че не трябва да се позволяват повече предварителни избори. Задължава софийските организации да изясняват стратегиите на ГЕРБ, тъй като ще ги откраднат. 

" Техните гласоподаватели са много интелигентни и схващат през тези години по какъв начин са се облагодетелствали техните хора, сподели Борисов. Накрая той се пошегува: " ГЕРБ пораства като външния дълг ".

" Първото нещо, което Политическа партия направи в София, бе да вдигне заплатите - значи вместо да се строи по една детска градина годишно, 180 служители ще взимат три пъти по-високи заплати. Най-страшното е, че не ги е позор - каралият пийнал общински консултант даже не изкара разкайване за злополуката, която аргументи. А групата на ПП-ДБ-СС се чудеха две седмици по какъв начин да го скрият, вместо да го изправят пред правораздаването ", сподели от своя страна лидерът на листата на 23 МИР Георги Георгиев.

 

Източници: NOVA, epicenter.bg

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР